Leather Repair Company Holland

Het Verhaal.


The Leather Repair Company vindt 30 jaar geleden oorsprong in het Verenigd Koninkrijk, onder leiding van Richard Hutchins. In 2017 speelt hij met het idee om LRC uit te breiden op de Europese markt. LRC is inmiddels in de eerste Europese landen (Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Finland en Noorwegen) gelanceerd, maar ook in Israël, Indië en Brunei.

Richard's ambities reiken inmiddels ook verder dan de Europese markt, waardoor hij op dit moment kennis maakt met Amerika.

Het verhaal van Richard...

In de wereld van lederverzorging en -reparatie betekent één naam meer dan ervaring en kwaliteit.

The Leather Repair Company is toonaangevende leverancier van lederverzorgings- en reparatieproducten voor de automobiel-, meubel-, scheepvaart-, luchtvaart-, kleding-, handtas- en luxe goederenmarkt. Al onze producten zijn zorgvuldig vervaardigd, met een selectie van de besteingrediënten,zodat de hoogste normen en de beste kwaliteit te allen tijde wordt nagestreefd.

Toegewijd om voorop te blijven in alle sectoren, onderscheidt The Leather Repair Company zich door constante innovatie en investeringen in haar producten, diensten, merken en customercare service.


Met het hoofdkantoor in UK strategisch gelegen in East Yorkshire in de buurt van Hull, met directe verbindingen naar de snelweg, lucht-, trein- en veerbootverbindingen, plaatst dat ons vandaag in een van de sterkste posities in onze marktsector. Door te investeren in onze kernwaarden, heeft LRC ervoor gezorgd dat het zich in een sterke positie bevindt om stand te houden met de eisen van haar groeiende klantenbestand en de snel veranderende wereldwijde markten.

Met het enige erkende industriële trainingscentrum in het Verenigd Koninkrijk, levert The Leather Repair Company specialisten in lederreparatie en -restauratie, met haar eigen gespecialiseerde lederverzorgingsproducten. Zij restaureren en repareren alle soorten leder. Van moderne tot een klassieke wagen, sofa's, handtassen en lederen jassen.

The Leather Repair Company, of kortweg LRC, zijn de Leather Care People de #1 in lederverzorging en-reparatie in Europa vandaag.

Wij van The Leather Repair Company Holland, streven er naar om dezelfde standaards te kunnen evenaren zoals Richard deze al jaren hanteert.

Wij bieden ook onze diensten aan voor particuliere of professionele klanten.

Tot onze specialiteit behoren:

  • Dieptereiniging van stoffen auto interieurs en stoffen meubilair met behulp van extractie.
  • Grondige reiniging en bescherming van lederen auto interieur en meubilair.
  • Herkleuren van leder en vinyl auto interieurs, meubilair en plastic onderdelen.
  • Herstellen van krassen, scheuren, brandgaatjes, krabsporen van huisdieren in leder en vinyl.
  • Herstellen van gescheurde stiknaden.

Deze werkzaamheden kunnen in vele gevallen zelfs op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld het herstellen van een lederen bank. Voor het herstellen van lederen auto interieurs raden wij aan om deze te laten demonteren en de herstelling uit te voeren in onze werkplaats te Ouddorp.

Prijsopgaves kunnen worden opgesteld na het ontvangen van duidelijke foto's via e-mail of messenger.
Een aanpassing van deze opgave is echter nog steeds mogelijk na fysieke controle van het goed en zelfs na uitvoering van de werkzaamheden bij herstellingen, gezien het arbeidsintensieve karakter van sommige reparaties.
In vele gevallen zullen wij een tarief per werkuur voorleggen.

Wij kijken eveneens naar onze toekomst en in een volgende fase zullen wij in staat zijn om onze leer bescherming uit te breiden met LeatherGuard, welk tot 5 jaar bescherming biedt tegen vlekken en vloeistoffen.